Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om UNIK BK Utvecklingslag

Följ

Utvecklingslag

Följ oss för uppdateringar
Följ
UNIK BK
Bandy
Utvecklingslag
Div 2 Uppland 11/12

Match

Uppsala Stud

5 - 2
Studan 1
7 januari 2011
19:15

UNIK utveckling

Referat

Referat: Uppsala Stud - UNIK utveckling

Omstart efter juluppehållet.
I perfekt bandyväder. några grader kallt och svag vind, mötte vi Uppsala Studenter på fredagskvällen.
Som vanligt (!?) stod vi och sov när domarna blåste igång matchen och efter en knapp minut gjorde "gubbarna" 1-0. Att vi aldrig lär oss ..........
Men UNIK reste sig och började spela riktigt bra, kanske det bästa spelet på hela säsongen! Jonas kvitterade till 1-1 efter att ha snott bollen mitt på planen och åkt igenom i 18e minuten. Laget hade flera chanser att ta ledningen, men deras målvakt var mycket bra och hade även stolparna/ribban till hjälp. Tyvärr tvingades vi till en ommöblering av laget när Donna fick en rejäl smäll och tvingades utgå. Efter det tappade vi spelet och i en flipperliknande situstion gjorde U-ala stud 2-1 när vi inte lyckades få bort bollen. 2-1 var även halvtidsresultatet.
I halvlek pratade vi om att hålla hög fart och släppa boll snabbt för att röra om i motståndarnas försvar. Vi börjar bra men det är "gubbarna" som gör 3-1 sedan vi tappat bollen mitt på egen planhalva. Som ett brev på posten kom även 4-1 minuten senare. Då tog tränare Mange en timeout och vi pratade om att flytta upp och pressa "gubbarna" på deras planhalva. Detta funkade skapligt, men vi kom inte ända fram och lyckades skapa dom riktigt heta målchanserna. I stället gjorde U-ala stud 5-1 i 33e minuten. Ett litet hopp tändes i 38e minuten då Christian rann igenom på en fin passning från Johan och gjorde 5-2. Men närmare kom inte laget och slutresultatet blev 5-2 till U-ala Studenter.

Laget: Morgan (MV), Jonas A, Johan O, JO, Donna, Jocke L, Tobias L, Anton L, Linus, Christian, Björn A, Eric P

Målskyttar: Jonas och Christian

Vad tar vi med oss till nästa match?
* 1a halvlek, kanske säsongens bästa - hittills!

Andra möten i serien

fre 25 feb 2011, 19:15 UNIK utveckling - Uppsala Stud 5 - 8